Visuell identitet

Dette kan Bratli

Gjennom elementer som logo, farger, typografi og annen grafikk skaper jeg din visuelle identitet. Den gjør at du kan opptre helhetlig og konsekvent i alle kanaler. I tillegg til meg selv, har Bratli et bredt nettverk av illustratører, animatører, designere og andre kreative ildsjeler. Slik kan jeg levere visuell identitet til alt fra start-ups til etablerte selskaper.

Eksempel på logoer laget av Bratli for Elma Entreprenør og tech-selskapet Eddy.

Hva er en visuell identitet

Den visuelle identiteten er bærebjelken i din kommunikasjon utad og samlebetegnelsen for elementer som logo, farger, typografi, bilder og andre grafiske elementer. Denne verktøykassen kan du bruke i alt fra nettsider til emballasje og andre trykksaker. Men en god visuell identitet kan du skille deg ut fra mengden og lettere bli husket av potensielle kunder. Se på det som ansiktet til bedriften – vi mennesker kan være relativt gode på å huske ansikter. 

Profilmanual

En profilmanual gir retningslinjer for hvordan din visuelle identitet skal brukes. Det kan være alt fra hvilke farger bedriften skal bruke til hvor mye luft og avstand det skal være rundt logoen ved plasseringer på for eksempel brevark eller visittkort. 

En profilmanual sørger for at kommunikasjonen din blir helhetlig – da alle må følge de samme reglene når de bruker elementer fra den visuelle identiteten.

Slik jobber Bratli

Arbeidsmøte

For å ha en felles forståelse for hvilken jobb identiteten skal gjøre, starter prosessen med et arbeidsmøte der vi blir enige om mål og innhold. Her er det viktig for meg å få en grunnleggende forståelse for hva du driver med, hvilke mål og verdier du har, og hvordan du ønsker å bli oppfattet i markedet.

Utviklingsfase

Basert på de innspillene og de konklusjonene vi i fellesskap trekker i arbeidsmøtet, vil jeg utvikle ulike forslag til hvordan din logo kan se ut. Når vi er enige om logoens grunnleggende form, vil jeg gå videre og utvikle en tilhørende fargepalett, typografi og andre grafiske elementer som forsterker logoen.

Profilmanual

Profilmanualen vil inneholde logo i de filformatene du trenger, en fargepalett som fungerer både digitalt og på trykk, en typografi samt ev andre grafiske elementer. Sammen utgjør de en verktøykasse som også andre av dine samarbeidspartnere kan bruke.

Si hei til Bratli!

Spennende prosjekt eller spørsmål? Send meg en melding.

Driftsavtale

Her kan du rapportere eventuelle driftsproblemer.

Kontakt

Storaneset 12, 5260

Indre Arna

+47 98 11 75 82

hei@heibratli.no

Jobbe med Bratli på et prosjekt?

Nyhetsbrev fra Bratli

Bli med på nyhetsbrev og få tips og triks fra meg hver måned.