Digitalt

Jeg er en digital nerd, og kan kode på flere plattformer, selv om jeg har en forkjærlighet for WordPress som er superfleksibel og kan brukes til å bygge det meste av nettsider. Min styrke er at jeg tenker på webdesign og funksjonalitet parallelt, slik at du får en nettside som gjør jobben mot kundene dine – og som du enkelt kan redigere selv.

 

Jeg tar meg av hele prosessen – fra det første møtet der vi definerer behovet, til webdesign, utvikling og drift etter publiseringen. Du har med andre ord bare én person du må forholde deg til. Og det trenger ikke ta lang tid. Normalt regner jeg mellom 1 og 4 uker fra første møte til publisert nettside.

Driftsavtale

Her kan du rapportere eventuelle driftsproblemer.

Kontakt

Storaneset 12, 5260

Indre Arna

+47 98 11 75 82

hei@heibratli.no

Jobbe med Bratli på et prosjekt?

Nyhetsbrev fra Bratli

Bli med på nyhetsbrev og få tips og triks fra meg hver måned.