Rådgiver

Dette kan Bratli

I det daglige fyller jeg mange roller i Bratli. Jeg gir råd til kundene mine, jeg utvikler designløsninger, bygger nettsider og sørger ikke minst for at prosessene går så smidig som mulig. Det gir meg en erfaring og kompetanse som kan komme deg til nytte. Du kan med andre ord bruke hele spekteret av mine tjenester – eller bare deler av det.

Strategisk rådgivning

Flere av mine kunder bruker meg som rådgiver og sparringspartner. Ofte dreier det seg om å få innspill på hvordan de skal markedsføre seg, hvilke kanaler og aktiviteter de bør satse på, hva de kan gjøre for at nettsiden er mer effektiv, hva de bør allokere i budsjett og lignende spørsmål. Jeg kan inngå tidsavgrensede avtaler eller en fast avtale, der vi møtes med jevne mellomrom for et strategisk arbeidsmøte.

Prosjektledelse

Veien frem til et godt sluttresultat er ikke alltid uten svinger, oppoverbakker og humper. Som prosjektleder kan jeg hjelpe deg med planlegging, organisering, styring og oppfølging av et prosjekt fra A til Å. Slik kan jeg hjelpe deg med at prosjektet blir gjennomført innenfor rammene av tid, pris og kvalitet.

Driftsavtale

Her kan du rapportere eventuelle driftsproblemer.

Kontakt

Storaneset 12, 5260

Indre Arna

+47 98 11 75 82

hei@heibratli.no

Jobbe med Bratli på et prosjekt?

Nyhetsbrev fra Bratli

Bli med på nyhetsbrev og få tips og triks fra meg hver måned.