Nytt og sprekt treningssenter

Kunde: Trening og Helse Vest

Tjenester: Nettside,  Innhold og foto,   Navneutvikling,  Konsulent,   Visuell identitet

Optimum er et nytt og sprekt treningssenter som startet opp under corona-pandemien. Med et utelukkende fokus på høy kvalitet på treningsutstyret og gode priser- er Optimum til for å utfordre Arna.

Oppdraget

Da gründerne Marcus og Christian gikk mot alle odds og startet treningssenter i Arna, midt under corona-pandemien, var ikke Bratli vond å be når vi fikk forespørsel om å sette navn og profil på senteret. Bratli kom frem til «Optimum» gjennom flere workshops, hvor det var stikkordet «best» som slo ut til slutt. «Best på latinsk» er oversatt «Optimum». Det ble utarbeidet en profil som representerte stikkordene «bold» og «minimalistisk» med snev av særpreg. Særpreget finner man i O’en som også benyttes som ikon. Fargepalettet et sydd sammen med utgangspunkt i tydelige og balanserte farger. Den knallrøde fargen gir senteret et tydelig løft – og tiltrekker oppmerksomhet, mens den rolige blåmørke fargen gir en avslappet følelse. 

Bratli fikk også oppgave i å lage en nettside. Her ble det laget en nettside med enkelt navigasjonssystem og tydelig formidling av hva senteret har å by på.

Driftsavtale

Her kan du rapportere eventuelle driftsproblemer.

Kontakt

Storaneset 12, 5260

Indre Arna

+47 98 11 75 82

hei@heibratli.no

Jobbe med Bratli på et prosjekt?

Nyhetsbrev fra Bratli

Bli med på nyhetsbrev og få tips og triks fra meg hver måned.