Dette kan Bratli

Jeg er en digital nerd, og kan kode på flere plattformer, selv om jeg har en forkjærlighet for WordPress som er superfleksibel og kan brukes til å bygge det meste av nettsider. Min styrke er at jeg tenker på webdesign og funksjonalitet parallelt, slik at du får en nettside som gjør jobben mot kundene dine – og som du enkelt kan redigere selv. Jeg liker et ryddig samarbeid og kan garantere at jeg leverer til avtalt tid og pris.

Slik lager jeg din nettside

Arbeidsmøte

Vi starter med et møte der vi definerer innhold og ambisjon til din nettside. Hva vil du oppnå med den, hvem er den rettet mot og hvilke ønsker har du med innholdet? Om du mangler en grafisk profil og domene, vil jeg selvsagt også kunne hjelpe deg med det.

Wireframe

Wireframe betyr strukturen på nettsiden, altså hvordan vi vil at brukeren skal navigere seg frem.

I denne fasen snakker vi altså ikke om webdesignet, men om den «reisen» kunden din skal ha på din nye nettside.

Webdesign

Din grafiske profil er farger, typografi andre grafiske elementer som jeg vil bruke til å utvikle webdesignet på nettsiden din. Slik får du en nettside som er i tråd med resten av profilen din.

Utvikling

Nå starter prosessen med å bygge opp nettsiden i henhold til wireframe, innhold og webdesign. Du vil få tilgang til nettsiden etter hvert som den tar form gjennom en egen lenke, og kan komme med tilbakemeldinger underveis. Jeg sikrer også at nettsiden er responsiv, det betyr at den tilpasser seg både desktop, mobil og nettbrett.

Webhotell

Webhotellet er serveren der nettsiden din lagres. Du kan få en driftsavtale med Bratli- eller kjøpe det gjennom en annen leverandør.

Domene

Du trenger også et domene. Et domene er en unik link mot din nettside. Domenet blir ved publisering knyttet til ditt webhotell hvor alle filene til nettsiden ligger. 

Testing og publisering

Etter at alle funksjoner er testet og ev korrektur er gjennomført, vil jeg publisere nettsiden din.

Si hei til Bratli!

Spennende prosjekt eller spørsmål? Send meg en melding.

Driftsavtale

Her kan du rapportere eventuelle driftsproblemer.

Kontakt

Storaneset 12, 5260

Indre Arna

+47 98 11 75 82

hei@heibratli.no

Jobbe med Bratli på et prosjekt?

Nyhetsbrev fra Bratli

Bli med på nyhetsbrev og få tips og triks fra meg hver måned.