Grafisk design

Dette kan Bratli

Med utgangspunkt i kundens grafiske profil, har jeg gjennom årene gjort mange jobber innen grafisk design på trykte flater. Og på de områdene du trenger spisskompetanse, har jeg et godt nettverk av andre designere, illustratører og andre flinke folk som kan bidra til å løfte ditt budskap på det aktuelle området.

Profilmateriell

Grunnleggende for mange selskaper er visittkort, brevark, konvolutter og skilt. Jeg kan utvikle det materiellet du trenger – og kan formidle trykking av det til en god pris og solid kvalitet.

Emballasjedesign

Et godt emballasjedesign er både funksjonelt, øker sannsynligheten for kjøp og konsistent med din grafiske profil. Bratli kan hjelpe deg med det du trenger, og kan formidler kontakt med relevante trykkerier.

Trykksaker

Selv om verden i høy grad er blitt digital, vil det alltid være behov for trykksaker, enten det er brosjyrer, kataloger, presentasjoner, invitasjoner, plakater eller annet. Jeg kan bistå med trykklare filer til det meste. Oftest vil jeg også levere en fil for utsendelse på e-post, for eksempel en digital brosjyre.

Standmateriell

Jeg kan hjelpe til med det materiellet du trenger på en messe eller utstillingsstand. Dette gjelder alt fra bakgrunnsvegger og rollups til bannere og kulepenner. Gjennom et bredt bekjentskap innenfor trykkbransjen kan jeg også bistå med for eksempel giveaways.

Si hei til Bratli!

Spennende prosjekt eller spørsmål? Send meg en melding.

Driftsavtale

Her kan du rapportere eventuelle driftsproblemer.

Kontakt

Storaneset 12, 5260

Indre Arna

+47 98 11 75 82

hei@heibratli.no

Jobbe med Bratli på et prosjekt?

Nyhetsbrev fra Bratli

Bli med på nyhetsbrev og få tips og triks fra meg hver måned.