Eiendomsformidler ved den
hvite kysten i Costa Blanca

Kunde: Dream Life Costa Blanca

Tjenester: Nettside,  Visuell identitet

Dream Life Costa Blanca gir deg ekspertise og dedikasjon til å gjøre ditt boligkjøp i Spania så enkelt og trygt som mulig.

Oppdraget

Dream Life Costa blanca er drevet av eiendomsformidler Tommy Lie, som gjennom dette nyoppstartede selskapet skal hjelpe nordmenn med å etablere seg langs den hvite kysten i Spania.

Tommy trengte en visuell identitet og en nettside som formidlet sine budskap på en attraktiv og enkel måte. 

Bratli tok utfordringen- og lagde en minimalistisk men sprek logo i kombinasjon med en enkel nettside som for enhver kan navigere seg i.


Fargepalett

“Costa Blanca er navnet på den lange kyststrekningen som strekker seg fra Denia i nord og ca. 20 km. sør for Torrevieja” – det er nettopp kysten som har vært utgangspunktet for fargepalettet. Fargepalettet er hentet fra hav, strender og blank himmel. Nettopp dette som kjennetegner livet i Spania.


Logo og logovarianter

En lettleselig typografi i kombinasjon med et lekent ikon ble resultatet da Bratli utarbeidet logoen. 

Ikonet representerer solen og dens solstråler – noe det definitivt ikke er mangel på i Spania. Ikonet åpner for flere muligheter når det kommer til utarbeidelse av trykksaker- da navnetrekket i seg selv er langt. Med et ikon har man noe som passer inn som profilbilde- vel som på en t-skjorte.

Driftsavtale

Her kan du rapportere eventuelle driftsproblemer.

Kontakt

Storaneset 12, 5260

Indre Arna

+47 98 11 75 82

hei@heibratli.no

Jobbe med Bratli på et prosjekt?

Nyhetsbrev fra Bratli

Bli med på nyhetsbrev og få tips og triks fra meg hver måned.