Arna Media blir til Bratli

Etter tre år som Arna Media, skifter byrået navn og logo, og heter nå kort og godt Bratli. Navneskiftet er en naturlig konsekvens av hvem som driver byrået- og hva det driver med.
Andreas Bratli

Andreas Bratli

Kreativ rådgiver

Arna Media ble startet i august 2020 av Andreas og Stephanie. Vi forente krefter med ønske om å bygge et byrå som Arna manglet. Er det en ting vi har slitt med gjennom alle årene, så er det å definere hvem vi er og hva vi gjør. Det har vært oppturer og nedturer, innholdsrike prosjekter og vi har fått gleden av å møte mange fantastiske mennesker på vår reise.

I 2022 ble det besluttet at Andreas skulle kjøpe Arna Media.

Med en klar visjon for fremtiden, har Andreas omdøpt selskapet til Bratli. Selv om selskapet endrer navn og profil skal kvaliteten være den samme, om ikke bedre. Andreas har gjennom årene bygget er solid nettverk som vil bli godt brukt inn i den nye visjonen.

Bratli skal by på visuell identitet, nettsider, nettbutikker, strategisk rådgivning, prosjektledelse og godt humør. Jeg skal drive byrået med samme gode kvaliteten i alle ledd.

For deg som kunde blir det ingen endringer, herfra går det kun oppover.

Du er velkommen til å stikke hodet innom nye kontoret på Storaneset 12.

Bratli er et lite selskap fordi det er riktig, men det kan være stort når det er viktig.

Velkommen med meg på reisen videre!

Med nytt navn og ny profil er jeg rustet for å ta fatt på min klare visjon om å bygge et personlig byrå med enestående entusiasme og faglige ambisjoner. Jeg skal sørge for at alle kunder får den samme gode servicen i alle ledd.

Andreas Bratli, kreativ rådgiver

Driftsavtale

Her kan du rapportere eventuelle driftsproblemer.

Kontakt

Storaneset 12, 5260

Indre Arna

+47 98 11 75 82

hei@heibratli.no

Jobbe med Bratli på et prosjekt?

Nyhetsbrev fra Bratli

Bli med på nyhetsbrev og få tips og triks fra meg hver måned.